Vymáhání a odkup pohledávek

  • Neplatíte žádné zálohy předem, naši provizi často zaplatí dlužník
  • Odkup pohledávek za nejvyšší ceny: 60-80 % nominální hodnoty
  • Peníze vymůžeme do 3 měsíců - většinou v rozmezí 1 - 2 měsíce
  • Konzultace, poradenství a konkrétní nabídka do 24 hodin - zdarma!

Politika ochrany osobních údajů

Na tomto místě se dozvíte, jak nakládáme s osobními údaji, které nám při používání naších služeb poskytujete. Můžete zůstat v klidu, všechny údaje jsou u nás v bezpečí a Vaše data nikomu neprodáváme.

Verba Consulting CZ s.r.o.považuje získané osobní a další údaje za přísně důvěrné. Při jejich zpracování se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a osobní data rovněž zpracovává v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č.2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), jinak známým jako GDPR.

Každý uživatel má právo být informován, jaké údaje o něm Verba Consulting CZ s.r.o.eviduje, a je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejich zpracováváním. Každý uživatel může také požádat o okamžité vymazání veškerých svých osobních údajů, ale ztrácí tím možnost získávat informace o novinkách, návodech a speciálních akcích. Žádost o vymazání je možné zaslat na e-mail info@pohledavky-kompletnireseni.cz.

Používáním těchto webových stránek souhlasíte s politikou Verba Consulting CZ s.r.o. při práci s osobními daty. Tato politika může být změněna zveřejněním její nové verze na této stránce.

1.TOTOŽNOST A KONTAKTNÍ ÚDAJE SPRÁVCE

Správcem Vašich osobních údajů je:

Verba Consulting CZ s.r.o.
Pavel Fojtík
Stavbařů 374/13
46005 Liberec
Česká republika
IČ:04876784
GSM: +420 777 627 307 
info@pohledavky-kompletnireseni.cz

dále jen „správce“).

2. ZÁKONNÝ DŮVOD ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je zpracování nezbytné pro splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je subjekt údajů, nebo pro provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy na žádost tohoto subjektu údajů ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) & (dále jen „Nařízení“).

3. ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ – JAKÉ ÚDAJE UCHOVÁVÁME

Účelem zpracování Vašich osobních údajů je zodpovězení vašeho dotazu, případně reakce na Vaši poptávku a to včetně další komunikace související s předmětem Vašeho podnětu.

Zpracováváme údaje o návštěvnících webu za účelem Google Analytics. Podrobnosti jsou uvedeny zde.

4. DOBA ULOŽENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vaše kontaktní údaje budeme včetně doprovodné komunikace evidovat za účelem uvedeným v článku 3 tohoto textu do doby 60 dní od poslední komunikace k danému tématu. Stanete-li se naším zákazníkem, bude tato komunikace uchovávána po dobu, po kterou uchováváme smluvní dokumenty tj. do 3 let po uplynutí záruky na dodané výrobky/ služby.

5. KDO DALŠÍ BUDE MÍT PŘÍSTUP K VAŠIM OSOBNÍM ÚDAJŮM

K Vašim osobním údajům mohou mít kromě našich zaměstnanců přístup pracovníci společností, které pro správce zajišťují provoz a rozvoj webových stránek a podporu provozu jeho interního IT systému. Ke smlouvě a účetním dokladům má přístup společnost, která nám zajišťuje účetnictví.

Se všemi takovými subjekty uzavírá správce smlouvu o zpracování osobních údajů ve smyslu článku 28 Nařízení.

Správce nemá v úmyslu předat Vaše osobní údaje do země mimo EU nebo mezinárodní organizaci.

6. VAŠE PRÁVA

Podrobnější informaci o Vašich právech, která Vám dává Nařízení, naleznete zde.

7. KDE SI MŮŽETE STĚŽOVAT

Kontakt pro případné dotazy nebo stížnosti v souvislosti se zpracováním osobních údajů:

Verba Consulting CZ s.r.o.
Pavel Fojtík
Stavbařů 374/13
46005 Liberec
Česká republika
IČ:04876784
GSM: +420 777 627 307 
info@pohledavky-kompletnireseni.cz

Na Úřadu pro ochranu osobních údajů můžete nalézt podrobnější informace o Nařízení a Vašich právech viz www.uoou.cz . Můžete si zde na nás i stěžovat, pokud nebudete s naším přístupem k vyřízení Vašich požadavků nebo s tím, jak zacházíme s Vašimi osobními údaji, spokojeni.

Pohledavky-kompletnireseni.cz v číslech

10
let praxe
11
regionů, ve kterých působíme
50
nových pohledávek k řešení týdně
72%
je průměrná vyplacená hodnota při odkupu pohledávky
24
hodin potřebujeme na zpracování nabídky
80%
úspěšnost máme při vymáhání pohledávek

Potřebujete poradit?

E-book ZDARMA

Připravili jsme pro vás e-book ke stažení, který vám pomůže získat zpět vaše peníze.

Získat e-book zdarma

Posouzení pohledávky zdarma

Konzultujte přímo s naším specialistou na vymáhání pohledávek.

Posouzení pohledávky zdarma